Η Συνταγή είναι από κ. Aristea Mpesiri – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.

Διαφήμιση

Υλικά
2 κουπες σαρκα κιτρινης κολοκυθας τριμμενη στον τριφτη
200 g φετα τριμμενη
2οο g κασερι τριμμενο
1οο g συμιγδαλι ψιλο
3 αυγα χτυπημενα
1 ποτηρι γαλα
αλατι πιπερι
Μιση κουπα τριμμενη φρυγανια

Για τα φυλλα
4 κουπες αλευρι
λιγο ξυδι
λιγο λαδι
χλιαρο νερο οσο παρει

Εκτέλεση
Απο το βρασυ βραζουμε τη σαρκα για ενα τεταρτο με νερο να σκεπαστει και τη βαζουμε σε σουρωτηρι

Την αλλη μερα στιβουμε καλα το υλικο και το βαζουμε σε μπωλ

Ριχνουμε τα υλικα και 1 κρασοποτηρο ελαιολαδο και ανακατευουμε

Φτιαχνουμε 5 φυλλα στρωνουμε τρια λαδωμενα σε λαδωμενο ταφι ριχνουμε τη γεμιση και σκεπαζουμε με τα αλλα δυο

Ραντιζουμε με ελαιολαδο και ψηνουμε στους 299 β μεχρι να ροδισει

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Aristea Mpesiri“Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΕξαιρετικά πετυχημένα και νόστιμα πεινιρλί
Επόμενο άρθροΤραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας με πολύ λίγα υλικα