Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

ΥΛΙΚΑ: 1 κούπα του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κεσεδάκι βούτυρο μαλακό 2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό 3-4 αυγά 1/2 kg. φέτα φρυγανιά σουσάμι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός της φρυγανιάς Το βούτυρο πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου και η φέτα να τριφτεί στο χέρι όσο χοντρή ή ψιλή θέλετε Βουτυρώστε […]

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ:

  • 1 κούπα του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 κεσεδάκι βούτυρο μαλακό
  • 2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
  • 3-4 αυγά
  • 1/2 kg. φέτα
  • φρυγανιά
  • σουσάμι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός της φρυγανιάς
  2. Το βούτυρο πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου και η φέτα να τριφτεί στο χέρι όσο χοντρή ή ψιλή θέλετε
  3. Βουτυρώστε ένα πυρέξ και απλώστε τη φρυγανιά
  4. Βάλτε το μίγμα στο πυρέξ και απλώστε αρκετό σουσάμι
  5. Την ψύνουμε στο φούρνο για 40-45 λεπτά στους 180 βαθμούς
  6. Σερβίρετε ζεστη και κρύα.

Λίγα μυστικά ακόμα

  1. Αυτή τη συνταγή έκανα δυο ολόκληρα χρόνια να την πάρω στα χέρια μου!
  2. Αυτή η θεία ειναι τόσο κομπλεξική που δεν μου την έδινε!
  3. Γι’ αυτό κι εγω με το που την πήρα στα χέρια μου την έκανα βούκινο!
  4. Είναι η πιο εύκολη, ευπαρουσίαστη και εύγευστη τυρόπιτα που υπάρχει.
  5. Μπορείτε να χρησιμοιήσετε light βούτυρο και γιαούρτι και θα εξακολουθεί να είναι πεντανόστιμη!
  6. Καλή όρεξη!

Πηγή