Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

ΥΛΙΚΑ: 1 κούπα του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κεσεδάκι βούτυρο μαλακό 2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό 3-4 αυγά 1/2 kg. φέτα φρυγανιά σουσάμι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός της φρυγανιάς Το βούτυρο πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου και η φέτα να τριφτεί στο χέρι όσο χοντρή ή ψιλή θέλετε Βουτυρώστε […]

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ:

  • 1 κούπα του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 κεσεδάκι βούτυρο μαλακό
  • 2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
  • 3-4 αυγά
  • 1/2 kg. φέτα
  • φρυγανιά
  • σουσάμι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός της φρυγανιάς
  2. Το βούτυρο πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου και η φέτα να τριφτεί στο χέρι όσο χοντρή ή ψιλή θέλετε
  3. Βουτυρώστε ένα πυρέξ και απλώστε τη φρυγανιά
  4. Βάλτε το μίγμα στο πυρέξ και απλώστε αρκετό σουσάμι
  5. Την ψύνουμε στο φούρνο για 40-45 λεπτά στους 180 βαθμούς
  6. Σερβίρετε ζεστη και κρύα.

Λίγα μυστικά ακόμα

  1. Αυτή τη συνταγή έκανα δυο ολόκληρα χρόνια να την πάρω στα χέρια μου!
  2. Αυτή η θεία ειναι τόσο κομπλεξική που δεν μου την έδινε!
  3. Γι’ αυτό κι εγω με το που την πήρα στα χέρια μου την έκανα βούκινο!
  4. Είναι η πιο εύκολη, ευπαρουσίαστη και εύγευστη τυρόπιτα που υπάρχει.
  5. Μπορείτε να χρησιμοιήσετε light βούτυρο και γιαούρτι και θα εξακολουθεί να είναι πεντανόστιμη!
  6. Καλή όρεξη!

Πηγή

Δείτε επίσης  Αγιορείτικη ομελέτα φούρνου (αφράτο Σφογγάτο)
Διαφήμιση