Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”. ΥΛΙΚΑ: 2 πακετα μπισκοτα πτι μπερ σοκολατας παπαδοπουλου. […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

ΥΛΙΚΑ:
2 πακετα μπισκοτα πτι μπερ σοκολατας παπαδοπουλου.
1 λιτρο γαλα φρεσκο.
125 γραμμαρια ζαχαρη.
120 γραμμαρια κορν φλαουρ.
250 γραμμαρια κουβερτουρα.
150ml γαλα εβαπορε αδιαλυτο.
1 κουταλια της.σουπας μελι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΡΕΜΑΣ:

Βαζουμε το γαλα με την ζαχαρη να ζεσταθει!Διαλυουμε το κορν φλαουρ σε λιγο απο το ζεστο γαλα το ριχνουμε στο ζεστο γαλα ανακατευουμε και οταν πηξει το κατεβαζουμε!

Βαζουμε τα μπισκοτα στο ταψι η το ταπερ και τα σπαμε ριχνουμε την κρεμα ζεστη ανακατευουμε τα ισιωνουμε και αφηνουμε να κρυωσουν

ΓΛΑΣΣΟ:
Σπαμε την κουβερτουρα στο μπολ!Ζεσταινουμε καλα το γαλα και το ριχνουμε.στην κουβερτουρα ανακατευουμε και ριχνουμε το μελι!

Τοποθετουμε 1 λεπτο στην φωτια να γινει λειο!Το κατεβαζουμε ανακατευουμε και το αφηνουμε να κρυωσει ανακατευοντας το!

Στην συνεχεια το τοποθετουμε πανω στα μπισκοτα!

Και το βαζουμε για 6 ωρες στο ψυγειο!

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou“ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.