Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Νατάσας”

ΥΛΙΚΑ
(συνταγή από Maria Ntelimara)
2 μήλα κόκκινα
1 ,5 φλ αλεύρι
1 φλ νερό
1/2 κγ μπέικιν
1 πρέζα αλάτι
λάδι για τηγάνι

Διαφήμιση

για το σερβίρισμα:
μέλι
κανέλα
σιρόπι σοκολάτας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνουμε το κουρκούτι ανακατεύοντας το αλεύρι με το νερό, το αλάτι και το μπέικιν. Γίνεται ένας πηχτός χυλός.

Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το λάδι να ζεσταθεί. Όχι να κάψει

Έχουμε πλύνει καλά τα μήλα και τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Αφαιρουμε το μεσαίο τμήμα με τα κουκούτσια, με τη μύτη από το μαχαίρι.

Τα βουτάμε στο χυλό και έπειτα τα ρίχνουμε λίγα λίγα στο λάδι. Τηγανίζουμε σε μέτρια ένταση, μέχρι να χρυσίσουν.

Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Σερβίρουμε με μέλι και κανέλα ή σιρόπι σοκολάτας.

Διαφήμιση

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Νατάσας”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΑγαπημένο φαγάκι από την Μικρά Ασία – Μαντί
Επόμενο άρθροΑφράτα και λαχταριστά πιτάκια αφρός γεμιστά με ότι θέλουμε!!!