Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά
• 2 ψημένα φιλέτα κοτόπουλου
• 4 βραστά αυγά
• 200 γραμμάρια καρότα
• 1 κόκκινο κρεμμύδι
• 300-400 γραμμάρια μαγιονέζα
• 150-200 γραμμάρια σκληρό τυρί

Για διακόσμηση
• 3 ντομάτες
• 1 αγγούρι
• 4-5 ραπανάκια
• μαύρες και πράσινες ελιές
• 5 αυγά

Εκτέλεση
Κατ’ ‘αρχάς, ξεφλουδίστε τα κρεμμύδια και τα ψιλοκόψτε. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα τρίφτη, τρίβουμε τα καρότα. Στη συνέχεια κόβουμε σε κύβους το ψημένο φιλέτο. Ξεφλουδίστε τα αυγά και διαχωρίστε το λευκό από τον κρόκο.

Δες και αυτό!
Κις με ζαμπόν και μπέικον

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα τρίφτη, τρίψτε το ασπράδι και τοποθετήστε το σε ένα πιάτο σε μορφή ενός πέταλου. Από πάνω βάζετε ένα λεπτό στρώμα μαγιονέζας . Στη συνέχεια, τοποθετήστε ένα στρώμα φιλέτο κοτόπουλου και αλοίφετε καλά με μαγιονέζα.

Το επόμενο στρώμα είναι με κρεμμύδια και πάλι με στρώμα μαγιονέζας. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα καρότα και μαγιονέζα.

Πασπαλίστε το πέταλο με άφθονο κρόκο, τριμμένο σε τρίφτη. Στη συνέχεια μαγιονέζα και πασπαλίζετε με τριμμένο τυρί. Βάλτε για δύο ώρες στο ψυγείο. Αφού περάσει ο απαιτούμενος χρόνος, διακοσμούμε όπως φαίνεται στη φωτογραφία ή κατά την κρίση μας.

Δες και αυτό!
ΦΑΚΕΣ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ

via

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση