Ζουμερή και λαχταριστή πάστα μόκα - 100% επιτυχία
Connect with us

Γλυκα

Ζουμερή και λαχταριστή πάστα μόκα – 100% επιτυχία

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
4 αυγα,
200 γραμμαρια ζαχαρη,
200, ml.γαλα φρεσκο,
200 ml σπορελαιο,
5 κουταλιες της σουπας κακαο,
1 βανιλια,
300 γραμμαρια αλευρι φαριναπ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη 5 λεπτα. Ριχνουμε σιγα σιγα το γαλα,το σπορελαιο. Τελος, ριχνουμε σιγα σιγα κοσκινισμενα αλευρι,βανιλια,κακαο

Τοποθετουμε σε ταψι λαδωμενο 30χ28 νουμερο και ψηνουμε στους 180 βσθμους προθερμασμενο αντιστασεις για.35 λεπτα φυσικα τον φουρνο

Διαλυουμε σε 1,5 ποτηρι φρεσκο γαλα 1 κουταλια στιγμιαιο καφε και σιροπιαζουμε το καυτο παντεσπανι

Το αφηνουμε να κρυωσει καλα.

ΚΡΕΜΑ ΜΟΥΣ ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 φακελο Ανθος Αραβοσιτου Βανιλια,1 φακελακι γκαρνι σκονη,1 κουταλια της σουπας στιγμιαιο καφε,600 ml γαλα φρεσκο

Διαλυουμε τον καφε σε 150 ml απο το γαλα και το χτυπαμε στο μιξερ ριχνοντας και τη σκονη ΓΚΑΡΝΙ να σταθεροποιηθει

Ετοιμαζουμε και την κρεμα ΑΝΘΟΣ οπως γραφει στην συσκευασια

Ενσωματωνουμε τα δυο μειγματα μαζι ανακατευοντας τα απαλα με μαριζ

Τοποθετουμε πανω στο γλυκο το κρυο το ισιωνουμε καλα και το τοποθετουμε ολη νυχτα στο ψυγειο

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

Διαφήμιση
×
Απλά τυροπιτάκια με ζύμη γιαουρτιού (Εύκολη και Αφράτη Ζύμη)!