Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Δείτε την συνταγή για να παραμείνουν μαλακές οι τσιπούρες! Υλικά 2 τσιπούρες αλάτι πιπέρι λάδι ρίγανη λεμόνι λίγο κουρκουμά ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πλένουμε, καθαρίζουμε τις τσιπούρες -τις πουλάνε κ καθαρισμένες πλέον-. Σε ένα ταψάκι τοποθετούμε τις τσιπούρες -όχι πολύ μεγάλο για να ρουφήξουν το ζουμάκι να μην γίνουν ξερές-. Σε μπολάκι βάζουμε λεμόνι μπόλικο  (ελαιόλαδο), αλάτι, πιπέρι, […]

Διαφήμιση

Δείτε την συνταγή για να παραμείνουν μαλακές οι τσιπούρες!

Υλικά
2 τσιπούρες
αλάτι
πιπέρι
λάδι
ρίγανη
λεμόνι
λίγο κουρκουμά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε, καθαρίζουμε τις τσιπούρες -τις πουλάνε κ καθαρισμένες πλέον-. Σε ένα ταψάκι τοποθετούμε τις τσιπούρες -όχι πολύ μεγάλο για να ρουφήξουν το ζουμάκι να μην γίνουν ξερές-.

Σε μπολάκι βάζουμε λεμόνι μπόλικο  (ελαιόλαδο), αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και λίγο κουρκουμά και τα  χτυπάμε καλά με ένα πιρούνι .

Το ρίχνουμε επάνω από τα ψάρια και τα γυρνάμε να πάρουν από το μείγμα και από τις δυο πλευρές.

Τα ψήνουμε -εγώ έχω ρομποτάκι -αλλά αν δεν έχετε στο φούρνο όχι στο γκριλ. Επίσης κατά κατά την διάρκεια του ψησίματος να τις γυρνάτε που και που με μία σπατουλίτσα .

Φούρνος προθερμασμένος αέρα στους 180 με 200 βαθμούς. Όταν ψηθούν και τις σερβίρουμε, από πάνω ρίχνουμε λίγο από το ζουμάκι που θα έχει μείνει στο ταψάκι .

Τα χόρτα τα βράζουμε πάντα αφού βράσει το νερό με το αλάτι με ξεσκέπαστη την κατσαρόλα για να μην σκουρύνουν και να παραμείνουν πράσινα .

Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ