Εύκολο παγωτό με μπισκότα Oreo και Nutella με 4 υλικά
Connect with us

Συνταγές

Εύκολο παγωτό με μπισκότα Oreo και Nutella με 4 υλικά

Υπέροχο μπισκοτοπαγωτό με Nutella και Oreo! Εύκολη συνταγή που θα τους αφήσει όλους χαρούμενους!

Διαφήμιση

Υλικά

-30 έως 32 μπισκότα Oreo
-80 γρ. λιωμένο βούτυρο
-500 γρ. κρέμα γάλακτος
-300 γρ. Nutella

EKTEΛΕΣΗ

Ξεκινάμε την συνταγή βάζοντας στο μπλέντερ 20 μπισκότα Oreo τα οποία χτυπάμε καλά έως ότου γίνουν σκόνη.

Διαφήμιση

Τα αδειάζουμε κατόπιν σε ένα μπολ και προσθέτουμε περίπου 80 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο. Με την μαρίζ ανακατεύουμε καλά τα υλικά αυτά έως ότου να γίνει ομοιογενές το μείγμα.

Παίρνουμε ένα αποσπώμενο  στρογγυλό ταψάκι περίπου 25 εκατοστών και το λαδώνουμε ελαφρώς. Στην βάση του τοποθετούμε αντικολλητικό χαρτί μαγειρικής, και αδειάζουμε το περιεχόμενο του μπολ ομοιόμορφα στο ταψί, φτιάχνοντας έτσι την βάση του γλυκού μας. Κατόπιν, βάζουμε το ταψάκι στον καταψύκτη για περίπου 30 λεπτά.

Αδειάζουμε τώρα σε ένα άλλο μπολ περίπου μισό κιλό τυρί κρέμα και 300 γραμμάρια Nutella και τα ανακατεύουμε καλά με μία σπάτουλα μέχρι να γίνει μία ωραία σοκολατένια κρέμα.

Στην συνέχεια, χτυπάμε περίπου 300 γραμμάρια κρέμας γάλακτος, έως ότου να αφρατέψει και αδειάζουμε την σαντιγί κατόπιν στο μπολ με τη Nutella. Ανακατεύουμε πολύ καλά με τη μαρίζ. Έπειτα, σπάμε με τα χέρια μας περίπου 10 έως 12 μπισκότα Oreo και τα ανακατεύουμε με τη μαρίζ ώστε όλα τα υλικά να μοιραστούν ομοιόμορφα σε όλο το μπολ.

Αφού βγάλουμε το ταψί από την κατάψυξη, αδειάζουμε το περιεχόμενο από το προηγούμενο μπωλ σε αυτό και το στρώνουμε προσεκτικά με ένα μαχαίρι ενώ το κουνάμε λίγο με τα χέρια μας ώστε να καθίσουν καλά όλα τα υλικά.

Βάζουμε ξανά το ταψί στον καταψύκτη για περίπου 6-8 ώρες. Ύστερα ξεφορμάρουμε και το κέικ μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα!

Διαφήμιση