Εύκολο μπισκοτογλυκάκι με κρέμα λεμονιού
Connect with us

Γλυκα

Εύκολο μπισκοτογλυκάκι με κρέμα λεμονιού

Η Συνταγή είναι από κ. Litsa Simoni – “Μπαχάρι και κανέλα.”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
22 μπισκότα σαβουαγιαρ
32 μπισκότα πτι μπέρ σοκολάτας

Για την κρέμα λεμονιού :
7 κουπες γάλα, 1 κούπα ζαχαρη, μισή κούπα αλευρι γοχ, μισή κουπα κορν φλάουρ, εκχύλισμα βανίλιας, ξύσμα απο ενα λεμονι, 1 αυγό.

Τα βάζουμε ολα μεσα σε κατσαρολακι σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς να γινει μια ωραία κρέμα.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Η κρέμα ζαχαροπλαστικης φράουλα που βάζουμε απο πάνω είναι σκόνη απλά χτύπαμε με γάλα.

Βουτάμε τα σαβουαγιαρ σε γάλα και απλώνουμε όπως την φωτο που ανέβαζουμε και ανάμεσα βάζουμε όρθια και τα σοκολατι μπισκότα.

Ανάμεσα ρίχνουμε την κρέμα να παει παντού. Απο πανω ρίχνουμε την κρεμα φράουλα και βάζουμε στο ψυγείο να σφιξει.

Ρίχνουμε απο πάνω κακάο για σχέδιο

Η Συνταγή είναι από κ. Litsa Simoni “Μπαχάρι και κανέλα.”.

Διαφήμιση
×
Τούρτα Κωκ που ξεχωρίζει!