Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

1 κουτί ‏έτοιμο μείγμα για κέικ σοκολάτας
3/4 του φλ. ‏άγλυκο κακάο
3 ‏αυγά
1- 1 3/4 του φλ. ‏νερό
1 φλ. ‏ξινόγαλα
220 γρ. ‏τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
1 κ.σ. ‏γάλα
1 κ.γ. ‏βανίλια
2 ½ φλ. ‏άχνη ζάχαρη

Εκτέλεση

Ζεσταίνετε τον φούρνο στους 175°C. Βουτυρώνετε και αλευρώνετε ένα ταψί 30×23 εκ κι αφήνετε στην άκρη. Ανακατεύετε το μείγμα για κέικ μαζί με το 1/2 κακάο σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτετε τα αυγά, το νερό και το ξινόγαλα.

Χτυπάτε με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν και βάζετε το μείγμα στο ταψί σας.
Ψήνετε για 30-35 λεπτά. Το αφήνετε να κρυώσει εντελώς σε μια σχάρα.  Χτυπάτε το τυρί κρέμα, το γάλα και τη βανίλια με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Δες και αυτό!
Εύκολη & γρήγορη σαλάτα του σεφ!

Σταδιακά προσθέστε την ζάχαρη άχνη και το υπόλοιπο κακάο χτυπώντας καλά μετά από κάθε προσθήκη.
Απλώστε πάνω από το κέικ.

foodmaniacs.gr

Διαφήμιση