Η Συνταγή είναι της κ. Ευφροσυνη Αποστολοπουλου – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.

ΥΛΙΚΑ
Ένα ερμολ (το μεταλλικό κουτάκι φυτικής σαντιγης λέγεται ermol ή morfat)
ένα ζαχαρουχο,
ένα εβαπορέ
μια κουβερτουρα 125γρ.,
μια κουταλιά της σούπας κακάο,
μια κουταλιά της σούπας νες καφέ,
μπισκότα πτι μπερ .

Διαφήμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το ερμολ με το ζαχαρουχο και όταν αφρατεψουν προσθέτουμε το εβαπορέ.

Χωρίζουμε το μείγμα στα δύο,στο μισό προσθέτουμε την κουβερτούρα και το κακάο και στο άλλο μισό το νες καφέ.

Στρώνουμε τα πτι μπερ σε ένα τάπερ,απλώνουμε την σοκολατένια κρέμα,παγωνουμε στην κατάψυξη για μια ώρα,απλώνουμε την κρέμα μοκα και σκεπαζουμε με πτι μπερ.

Παγώνουμε στην κατάψυξη για μια νύχτα.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Ευφροσυνη Αποστολοπουλου “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΥπέροχο μυρωδάτο Κέικ Λεμονιού με Παπαρουνόσπορο και κρέμα λεμόνι
Επόμενο άρθροΕύκολη και πεντανόστιμη Πατατοσαλάτα – Το τέλειο συνοδευτικό