Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Μαρία Λάρου – “(((( “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”)))))”.

Υλικά
1 και μισό πακέτο σαβαγιάρ σοκολάτα βανίλια
2 σκαφάκια τυρί κρέμα
1 μόρφατ
1 ζαχαρούχο γάλα
1καψάκι βανίλια
1 φακελάκι βανίλια στιγμής και το γάλα που χρειάζεται
500 ml καφέ δυνατό αρωματικό
Λίγο λικέρ άρωμα καφέ
Κακάο σκόνη άγλυκο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνουμε τον καφέ και προσθέτουμε το λικέρ.

Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το τυρί το μόρφατ το ζαχαρούχο την βανίλια λίγο λικέρ το γάλα και το φακελάκι βανίλια στιγμής και ανακατεύουμε λίγο μέχρι να στέκεται η κρέμα.

Βουτάμε τα σαβαγιάρ γρήγορα για να μην λιώσουν,και τα αραδιάζουμε σε πυρέξ.

Στρώνουμε την μισή κρέμα,ξανά σαβαγιάρ και την υπόλοιπη κρέμα.

Από πάνω ρίχνουμε παντού την σκόνη κακάο άγλυκο.

Κανά δυό ώρες ψυγείο και έτοιμο !

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Μαρία Λάρου “(((( “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”)))))”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΔροσερό και χρωματιστό γλυκό ψυγείου!
Επόμενο άρθροΤούρτα Πραλίνας σε σχήμα καρδιάς με σπιτικό παντεσπάνι