Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά
 
600 ml κρέμα γάλακτος πλήρης  

400 γραμμάρια merenda

Εκτέλεση

Παίρνουμε ένα στρογγυλό ταψί με αποσπώμενη βάση διαμέτρου 22 – 24 εκ.

Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ τη κρέμα γάλακτος και τη μερέντα και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα, για 2-3 λεπτά μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως και έχουμε ένα σοκολατένιο κρεμώδες μείγμα.

Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί, ισιώνουμε την επιφάνεια και το βάζουμε στη κατάψυξη για 4-5 ώρες μέχρι να παγώσει τελείως.

Δες και αυτό!
Κορμός Χριστουγεννιάτικος και άλλες Χριστουγεννιάτικες συνταγές

Ξεφορμάρουμε, το κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

syntages.me

Διαφήμιση