Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά   600 ml κρέμα γάλακτος πλήρης   400 γραμμάρια merenda Εκτέλεση Παίρνουμε ένα στρογγυλό ταψί με αποσπώμενη βάση διαμέτρου 22 – 24 εκ. Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ τη κρέμα γάλακτος και τη μερέντα και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα, για 2-3 λεπτά μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως και έχουμε ένα σοκολατένιο κρεμώδες μείγμα. Ρίχνουμε το […]

Διαφήμιση

Υλικά
 
600 ml κρέμα γάλακτος πλήρης  

400 γραμμάρια merenda

Εκτέλεση

Παίρνουμε ένα στρογγυλό ταψί με αποσπώμενη βάση διαμέτρου 22 – 24 εκ.

Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ τη κρέμα γάλακτος και τη μερέντα και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα, για 2-3 λεπτά μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως και έχουμε ένα σοκολατένιο κρεμώδες μείγμα.

Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί, ισιώνουμε την επιφάνεια και το βάζουμε στη κατάψυξη για 4-5 ώρες μέχρι να παγώσει τελείως.

Ξεφορμάρουμε, το κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

syntages.me