Εύκολος κορμός με μαρμελάδα ή μερέντα
Connect with us

Γλυκα

Εύκολος κορμός με μαρμελάδα ή μερέντα

Η Συνταγή είναι από κ. Valanta Papagiannopoulou Antonis Mpratsos‎ – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
6 αβγα
1 ποτηρι ζάχαρη
1 ποτηρι αλευρι
1 μπέικιν
1 βανίλια
Ξυσμα από 1 λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αβγά με την ζάχαρη και το ξυσμα, αφου χτυπηθουν καλά ρίχνω το αλευρι το μπεικιν και την βανίλια

Σε ένα ταψί στρωνουμε λαδόκολλα και ρίχνουμε πανω το μειγμα. Ψηνουμε στις αντιστάσεις στους 180° για 10-15 λεπτά

Αφου ψηθει στρωνουμε μια λαδόκολλα πασπαλισμενη με ζάχαρη άχνη και ανάποδο γυρίζουμε το παντεσπάνι και τυλιγουμε σε ρόλο το αφήνουμε να κρυώσει πολυ καλα και ξυτυλιγουμε γεμίζουμε με μαρμελάδα ή μερεντα ξανατυλιγουμε και πασπαλιζουμε με ζάχαρη άχνη.

Η Συνταγή είναι από κ. Valanta Papagiannopoulou Antonis Mpratsos‎ “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.

Διαφήμιση
×
Τούρτα Κωκ που ξεχωρίζει!