Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

ΥΛΙΚΑ 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ ¾ κούπας γάλα 2 αυγά 1 κεσεδάκι γιαούρτι […]

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
¾ κούπας γάλα
2 αυγά
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
400γρ φέτα
100γρ γραβιέρα
100γρ ρεγκάτο
180γρ βούτυρο
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κοσκινίζουμε σε ένα μεγάλο μπολ το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Συμπληρώνουμε το γάλα και ανακατεύουμε καλά με ένα αυγοδάρτη. Χτυπάμε τα αυγά, λιώνουμε το βούτυρο και τα συμπληρώνουμε μαζί με το γιαούρτι στο μίγμα μας.

Ανακατεύουμε καλά με το αυγοδάρτη. Μόλις το μίγμα ενοποιηθεί, τοποθετούμε το ρεγκάτο, τη γραβιέρα και στο τέλος τη φέτα την οποία έχουμε θρυμματίσει. Τέλος, προσθέτουμε το πιπέρι και ανακατεύουμε.

Τοποθετούμε το μίγμα σε ταψί το οποίο έχουμε βουτυρώσει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 oC μέχρι να ροδίσει για περίπου 40-45 λεπτά.

Καλή επιτυχία !