Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Andriana Antoniou – ” Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”.

Υλικά:
1 φλυντζανι ζάχαρη
1 φλυντζανι κακάο
1 φλυντζανι χυμό πορτοκαλιού
1 φλυντζανι χλιαρό νερό
1 κουταλάκι στιγμιαίο καφέ η βανίλια
1/4 φλυντζανιου ήλιελαιο
4 κουταλιές κονιάκ
600 γρ θρυμματισμένα μπισκότα σκεττα

Εκτέλεση:
Βάζουμε τα υλικά μας κατά σειρά ανακατεύομαι και προσθέτουμε τέλος τα θρυμματισμένα μπισκότα τα αφήνουμε 10′ στο μπωλ να απορροφήσουν τα μπισκότα

Δες και αυτό!
Το ωραιότερο Μυρμηγκάτο που έχετε δοκιμάσει!

Ανακατεύουμε και βάζουμε το μείγμα μας σε μία φόρμα αφού προηγουμένως βάλουμε σελοφαν από κάτω και το τοποθετούμε στο ψυγείο .

Η Συνταγή είναι της κ. Andriana Antoniou” Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”.

Διαφήμιση