Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά • 135 γρ. αλεύρι • 25 γρ. ζάχαρη • Αλάτι • 2 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο • 50 ml […]

Διαφήμιση

Υλικά
• 135 γρ. αλεύρι
• 25 γρ. ζάχαρη
• Αλάτι
• 2 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο
• 50 ml νερό
• 50 ml ηλιέλαιο

Εκτέλεση
1. Ανακατεύουμε το αλεύρι με αλάτι, ζάχαρη και λιναρόσπορο.

2. Αναμίξτε το νερό με λάδι, βάλτε τα στη φωτιά, βράστε και αμέσως χύστε στο δοχείο με το αλεύρι. Χρησιμοποιώντας τη σπάτουλα, ζυμώνετε γρήγορα τη ζύμη και αφήνετε για 15 λεπτά.

3. Απλώστε τη ζύμη σε στρώση πάχους 0,5 mm, κόψτε τη σε μικρά τετράγωνα. Βάλτε τα μπισκότα σε ένα ταψί που καλύπτεται με λαδόχαρτο.

4. Ψήστε για περίπου 10 λεπτά στους 200 βαθμούς.

via

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ