Υλικά
για 7 πίτες
500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές του γλυκού αλάτι
1 κουταλιά της σούπας σουσάμι
1 κουταλιά του γλυκού κύμινο
1 κουταλιά του γλυκού πιπέρι καγιέν (προαιρετικά αν τις θέλετε λίγο καυτερές)
300 ml νερό

Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο σκεύος ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι και το κύμινο.
Προσθέτουμε το νερό και το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές ζυμάρι που δεν κολλάει υπερβολικά στα χέρια μας, αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλεύρι.
Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για 30-40 λεπτά.

Χωρίζουμε την ζύμη σε 7 κομμάτια και σε ταψί με μία λαδόκολλα ή σε ταψί που έχουμε περάσει με λάδι απλώστε την ζύμη, όσο λεπτά τα φτιάξετε τόσο περίπου θα μείνουν.
Ρίξτε από το πάνω μέρος το σουσάμι και πατήστε το να κολλήσει.
Ψήνουμε σε φούρνο που καίει στους 200 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά (μπορείτε να τις ψήσετε λιγότερο αν θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε αργότερα και να τις ζεστάνετε).

Διαφήμιση

Δείτε περισσότερες νόστιμες συνταγές στο : lovefood