Εύκολη πάστα ψυγείου...
Connect with us

Γλυκα

Εύκολη πάστα ψυγείου…

Η Συνταγή είναι από κ. ‎ΑΙΜΙΛΙΑ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ‎ – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ

4αυγα
100γρ αλεύρι για Ο.Χ
70ml γάλα
70γρ ζάχαρη
2κ σούπας κακάο
2 βσνιλίνες
2κ γλυκού μπεικιν
50γρ βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε καλά βουτυροαλευρωμένο ταψί 30χ20 ψήνουμε σε αέρα 10-14λεπτά ΠΡΟΣΟΧΗ να μην ξεραθεί.

Μόλις το βγάλουμε από τον φούρνο, τρυπάμε και περιχύνουμε με 5-6 κουταλιές κρύο γάλα και αφήνουμε να κρυώσει.

ΚΡΕΜΑ
Χτυπάμε1 κουτάκι μόρφατ ή 1 φάκελο garni
1ζαχαρούχο γάλα
2βανιλίνες
2 κουτ σούπας κακάο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απλώνουμε πάνω στο κρύο παντεσπάνι

Βάζουμε στο ψυγείο 1 ώρα να κρυώσει

ΓΛΑΣΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
1 κουβερτούρα 170γρ την λειώνουμε σε 120ml γάλα καυτό

Αφού αφήσουμε 5-10 λεπτά να κρυώσει

Απλώνουμε πάνω από την κρέμα και βάζουμε στο ψυγείο 5-6 ώρες να κρυώσει το γλυκό μας

Η Συνταγή είναι από κ. ‎ΑΙΜΙΛΙΑ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ‎ “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.

Διαφήμιση
×
Τούρτα Κωκ που ξεχωρίζει!