Πανεύκολη στην παρασκευή του και χωρίς το φόβο να σβολιάσει.

Υλικά
1 λίτρο γάλα φρέσκο ή εβαπορέ αραιωμένο
1 κούπα (6 κ. σ.) αλεύρι
1 κ. γ. αλάτι
1/2 κ. γ. πιπέρι
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο
1 κ. σ. βούτυρο
2 αυγά
150 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

Διαφήμιση

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα, βάλτε το γάλα και προσθέστε το αλεύρι, το αλάτι, πιπέρι και το μοσχοκάρυδο.

Ανακατέψτε με σύρμα πολύ καλά και βάλτε τη κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς (να μην σταματήσετε καθόλου το ανακάτεμα), όταν αρχίσει να πύζη, χαμηλώστε τη θερμοκρασία, προσθέστε το βούτυρο, ανακατεύετε για 2-3 λεπτά ακόμα και βγάλτε από τη φωτιά.

Διαφήμιση

Προσθέστε ένα, ένα τα αυγά ανακατεύοντας δυνατά και τέλος ρίξτε μέσα στη κρέμα το κεφαλοτύρι, ανακατέψτε καλά.( Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και 100 γρ. ρεγκάτο), γίνετε μια τέλεια κρέμα, εύκολη σε λίγα λεπτά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ
Επόμενο άρθροΜυστικά για να ψωνίζετε σωστά τα τρόφιμα