Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Desislava Martinova – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”

Υλικά για το φύλλο:
3 ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις,1 ποτήρι νερό από τη βρύση,1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
5 κουταλιές της σούπας λάδι,1 κουταλιά της σούπας ξίδι.

Ζυμώστε καλά τα παραπάνω υλικά κι αφήστε να σταθεί η ζύμη για μία ώρα, σκεπασμένη με μια πετσέτα.

Aνοίξτε το κάθε κομμάτι με τον πλάστη σε κανονικό φύλλο, το οποίο φυσικά γίνεται τετράγωνο αλευρώνοντάς το συνεχώς για να μη κολλάει η ζύμη.

Αφού το ανοίξετε, κόψτε το σε τρεις ισομεγέθεις λωρίδες.

Στο κάτω μέρος της κάθε λωρίδας και κατά μήκος βάλτε τη γέμιση που έχετε ετοιμάσει για τυρόπιτα.

Για τη γεμιση:
250 γραμμαρια φετα
150 γραμμαρια ανθοτυρο
3 αβγά

Άλειμμα
με λαδι και λιγο βουτυρο

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Desislava Martinova “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΠολύ όμορφα γεμιστά μπισκότα με μαρμελάδα φράουλα & μερέντα
Επόμενο άρθροΑμερικάνικα cookies, όνομα και πράγμα!