Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά:
1 αυγό
1 φλιτζάνι γιαούρτι
1 κ.γλ. σόδα
1 κουταλάκι μπέκιν
2 κουταλιές ξύδι
1 κ.γλ. αλάτι
2 κούπες  αλεύρι 250 γρ,

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:
Βάζουμε τα παραπάνω υλικά και κάνουμε μία μαλακιά ζύμη να μπορεί να ανοιχτεί  φύλλο.

Ανοίγουμε φύλλα 2-3 χιλιοστά πάχος,  τα κόβουμε με κουπάτ ή με ένα μαχαίρι ή με ροδάκι.

Τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι, μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.

Δες και αυτό!
Αυτήν την σπιτική Νουτέλα πρέπει να την δοκιμάσετε !!!

Τα πασπαλίζουμε τις φουσκίτσες με τριμμένο τυρί, ή ακόμα και με μέλι αν τις θέλουμε γλυκιές.

Καλή όρεξη – Περισσότερα στο :  zzcook

Διαφήμιση