Υλικά:
1 αυγό
1 φλιτζάνι γιαούρτι
1 κ.γλ. σόδα
1 κουταλάκι μπέκιν
2 κουταλιές ξύδι
1 κ.γλ. αλάτι
2 κούπες  αλεύρι 250 γρ,
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Βάζουμε τα παραπάνω υλικά και κάνουμε μία μαλακιά ζύμη να μπορεί να ανοιχτεί  φύλλο.

Ανοίγουμε φύλλα 2-3 χιλιοστά πάχος,  τα κόβουμε με κουπάτ ή με ένα μαχαίρι ή με ροδάκι.

Τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι, μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.

Τα πασπαλίζουμε τις φουσκίτσες με τριμμένο τυρί, ή ακόμα και με μέλι αν τις θέλουμε γλυκιές.

Διαφήμιση

Καλή όρεξη – Περισσότερα στο :  zzcook