Η Συνταγή είναι από κ. Desislava Martinova – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Υλικά
1 συσκευασία φαρίνα κόκκινη
1 κεσεδάκι γιαούρτι
Λίγο παραπάνω από το ½ κεσεδάκι λάδι
2 αυγά
1κ.σ. αλάτι
200γρ. γραβιέρα τριμμένη
300γρ. τυρί φέτα
σουσάμι για το πασπάλισμα

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το γιαούρτι με τα αυγά και το λάδι. Μόλις ανακατευτούν καλά, προσθέστε τα τυριά.

Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε το αλεύρι με το αλάτι.Αρχίστε να ρίχνετε σιγά-σιγά το μείγμα του αλευριού στο υγρό μείγμα των αυγών, ανακατεύοντας καλά με ένα κουτάλι.

Μόλις η ζύμη αρχίσει να μαζεύεται γύρω από το κουτάλι, αλευρώστε τα χέρια σας και διπλώστε την 5-6 φορές. Στρώστε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.

Πάρτε με το κουτάλι μια ποσότητα από τη ζύμη, σαν μικρή μπάλα, και βάλτε την πάνω στο ταψί.

Μοιράστε όλη την ζύμη με αυτόν τον τρόπο στο ταψί και ψήστε τα τυροπιτάκια για 20-25 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Desislava Martinova“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.