Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

ΥΛΙΚΑ

2 κούπες τριμμένη παρμεζάνα
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας φρεσκοτριμμένο μαϊντανό
1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
1 κούπα χυμός ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
3 κομμάτια φιλέτο στήθος κοτόπουλο
6 μεγάλες πιπεριές πολύχρωμες για γεμιστά
2 κούπες ζωμός κοτόπουλο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε το κοτόπουλο μέχρι να μαλακώσει πολύ καλά και το κόβουμε στη συνέχεια σε όσο πιο μικρά κομμάτια μπορούμε. Ανακατεύουμε τα κομμάτια κοτόπουλου με 1 ½ κούπα παρμεζάνα, το σκόρδο, το μαϊντανό την ψιλοκομμένη πιπεριά, το χυμό ντομάτας, αλάτι και πιπέρι.

Κόβουμε εγκάρσια τις πιπεριές μας και τις καθαρίζουμε από τα σπόρια. Τις απλώνουμε σε ταψί και τις γεμίζουμε με το μίγμα από κοτόπουλο. Πασπαλίζουμε από πάνω την υπόλοιπη παρμεζάνα και προσθέτουμε στο ταψί μας το ζωμό κοτόπουλο.

Καλύπτουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 oC για περίπου 1 ώρα.

Σερβίρουμε γαρνίροντας με φρεσκοκομμένο μαϊντανό και τριμμένη παρμεζάνα.

photo