Η Συνταγή είναι της κ. Reggina Filippou – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”

Υλικά :
μια φυτική σαντυγι (το μεταλλικό κουτί),
ενα γάλα εβαπορέ,
ένα γάλα ζαχαρούχο,
1/4 του φλιτζανιου αχνη,
ένα ζαχαρούχο καραμελωμενο,
τρεις κουταλιες γεματες μερεντα,
λίγα αμυγδαλα καβουρντισμενα,
βανιλια,
δυο κουταλιές ουίσκι,
δυο κουταλιές λικερ κανελας

Διαφήμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε την σαντιγι με την αχνη πολυ καλα. Προσθέτουμε το εβαπορέ και χτυπάμε μέχρι να φουσκώσει το μιγμα. Τέλος ριχνουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε.
Βάζουμε στην κατάψυξη και χτυπάμε άλλες δύο φορές ανά μισή ώρα.

Μετα το τελευταίο χτύπημα χωρίζουμε το μιγμα σε τρία μέρη.
Στο ένα μέρος ριχνουμε βανιλια και λιγο λικερ της αρεσκείας μας και χτυπάμε

Στο δεύτερο μέρος ριχνουμε το καραμελωμενο ζαχαρούχο, το ουίσκι και χτυπάμε
Στο τρίτο μέρος ριχνουμε την μερεντα, τα αμυγδαλα, το λικέρ κανελας και χτυπάμε

Στρωνουμε στην βάση ενός πυρέξ, μπισκοτα.
Ριχνουμε κουταλιες και από τις τρεις γεύσεις, χωρίς συγκεκριμένη σειρά. Σκεπάζουμε με μπισκοτα. Βάζουμε στην κατάψυξη. Όταν παγώσει κόβουμε σε σαντουιτσακια

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Reggina Filippou “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΕύκολο γλυκό ψυγείου με φρυγανιές και καρύδι! Πολύ δροσιστικό
Επόμενο άρθροΓιουβετσάκι από τα χέρια της γιαγιάς και το μυστικό της για να είναι μελάτο!