ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ.... ΚΟΥΜ ΚΟΥΑΤ
Connect with us

Γλυκα

ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ…. ΚΟΥΜ ΚΟΥΑΤ

Η Συνταγή είναι από κ. ‎Μαρίνα Κούτρα‎ – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κουμ κουατ
800 γρ ζάχαρη
800mL νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το κουμ κουατ στο νερό για 12 ώρες αλαζωντας το νερό

Τα νεροβραζουμε 2 φορές από 5 λεπτά

Τα τρυπάμε σε 2 μεριές και τα στεγνωνουμε

Βράζουμε τη ζάχαρη με νερό να λιωση η ζάχαρη ρίχνουμε το κουμ κουατ και το βράζουμε για 10 λεπτά το αφήνουμε 12 ώρες στο σιροπι

Το βγάζουμε δένουμε το σιρόπι ρίχνουμε το κουμ κοιατ το χυμο από ένα λεμόνι το δένουμε λίγο

Το βγάζουμε από τη φωτιά το σκεπάζουμε με πετσέτα και κουνάμε τη κατσαρόλα κυκλικά μερικές φορές να γεμίσει σιρόπι το φρούτο!!!!

Η Συνταγή είναι από κ. ‎Μαρίνα Κούτρα‎ “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση
×
Τούρτα Κωκ που ξεχωρίζει!