Εργολάβοι με χρυσαφένιο χρώμα (αμυγδαλωτά)
Connect with us

Γλυκα

Εργολάβοι με χρυσαφένιο χρώμα (αμυγδαλωτά)

Υλικά:
150γρ. αμύγδαλο σε σκόνη
300γρ. ζάχαρη
75γρ. σιμιγδάλι ψιλό
225γρ. αμύγδαλα φιλέ
6 ασπράδια αυγού

Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών με τη ζάχαρη μέχρι να πάρουμε σφιχτή μαρέγκα.

Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε καλά την σκόνη αμυγδάλου με το σιμιγδάλι.

Ρίχνουμε προσεκτικά αυτό το μείγμα μέσα στο μπολ που έχουμε την μαρέγκα και ανακατεύουμε με σπάτουλα με απαλές κινήσεις και διπλώματα.

Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.

Πάνω του βάζουμε κουταλιές από το μείγμα μας.

Πασπαλίζουμε με το φιλέ αμυγδάλου.

Ψήνουμε στους 150 βαθμούς μέχρι να χρυσίσουν.

Δείτε περισσότερες νόστιμες συνταγές στο : matia.gr

Διαφήμιση
×
Απλά τυροπιτάκια με ζύμη γιαουρτιού (Εύκολη και Αφράτη Ζύμη)!