Υλικά:
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 σφηνάκι λικέρ καρύδας (batida, malibu)
220 γρ. ινδοκάρυδο 
250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα σκούρη 
Διαφήμιση


Εκτέλεση:

Σε μπολ αδειάζουμε το ζαχαρούχο γάλα και το λικέρ.
Ρίχνουμε σταδιακά το ινδοκάρυδο ζυμώνοντας μέχρι να αποκτήσουμε μια ζύμη που θα πλάθεται. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και την διατηρούμε ρευστή.
Με τη ζύμη πλάθουμε οβάλ σχήματα στο μέγεθος που θέλουμε κι αμέσως τα βουτάμε στη λιωμένη σοκολάτα. Στραγγίζουμε με τη βοήθεια μικρών πιρουνιών και αραδιάζουμε τα σοκολατάκια μας σε ταψάκια με αντικολλητικό χαρτί. Τοποθετούμε ξανά στο ψυγείο να σφίξουν. 

Ανάλογα με το γούστο μας, διατηρούμε τα έτοιμα σοκολατάκια στο ψυγείο τυλιγμένα με αλουμινόχαρτο έως και 1 εβδομάδα, διαφορετικά στην κατάψυξη ως παγωτίνια για 1 μήνα!

Διαφήμιση

Δείτε περισσότερες νόστιμες συνταγές στο : lixoudiesmarifanis

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΠάμε για γλυκάκι; Πάστα πορτοκαλιού γεμάτη πλούσιο άρωμα και γεύση
Επόμενο άρθροΠανεύκολες νηστίσιμες τρούφες που μέσα τους κρύβουν μία έκπληξη