Η Συνταγή είναι από κ. Γιώργος Κρεουζης Αγγελικη Πετρακη – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το κοτόπουλο
Κόβουμε Μπουκιες φιλέτα 6 φιλέτα κοτόπουλου

Διαφήμιση

Και σε ένα αντικολλητικό Με λάδι αρκετό

Τσιγαριζουμε ένα μεγαλο ψιλοκομμενο κρεμμύδι η τριμμενο ,μια σκ σκόρδου τριμμενη η ψιλοκομμένη και λίγη πιπεριά Φλωρίνης σε κομμάτια

Όταν αρχίσουν να μαραίνονται ρίχνουμε τις Μπουκιες κοτοπουλο και τους δίνουμε χρώμα

Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και σβήνουμε με μισό κουτάκι μπύρας .

Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ 5 λεπτά ανακατεύουμε ανά τόσο και Ριχνουμε λίγο ρίγανη,1μιση γεμάτες κ.σ μουστάρδα λίγο κουρκουμά και ένα γεμάτο ποτήρι νερο

Αφήνουμε να ψηθεί το κρέας και να δέσει η σαλτσουλα του

Όταν ετοιμαστει, Σερβίρουμε όσο είναι ζεστο

Συνοδεύουμε με πατάτες τηγανητές,ρύζι η μακαρόνια

Όσο για τα φιλέτα κοτόπουλου.τα εχουμε μαριναρει από βραδυς σε μουστάρδα,λίγο γιαουρτι, αλατο-πιπερι,πάπρικα ίσα ίσα κουρκουμά και ρίγανη

Την επόμενη τα ψηνουμε στο αντικολλητικό και συνόδευουμε με Πιτουλες ψημένες ,ντομάτα κρεμμύδι και σως επιλογής μας

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Γιώργος Κρεουζης Αγγελικη Πετρακη “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΕκπληκτικά σουτζουκάκια για σήμερα
Επόμενο άρθροΦανταστικά χιονανθρωπάκια τρουφάκια σκέτη ζωγραφιά