Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά 125 γραμμάρια μαργαρίνη 1 πακέτο κρέμα γάλακτος 2 κουταλιές της σούπας κακάο 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1.5 […]

Διαφήμιση

Υλικά

125 γραμμάρια μαργαρίνη
1 πακέτο κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές της σούπας κακάο
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
1.5 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
1 φλιτζάνι καρύδα

Εκτέλεση

Σπάστε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και βάλτε τα σε ένα μπολ.
Χτυπήστε την ζάχαρη, την κρέμα και το κακάο. Προσθέστε το βούτυρο στο μείγμα που αναμειγνύετε και συνεχίστε να χτυπάτε μέχρι το μείγμα να έχει ομοιογενή συνοχή. Ρίξτε τα μπισκότα.

Ανοίξτε ένα φύλλο αλουμινίου στον πάγκο της κουζίνας σας. Τοποθετήστε το μωσαϊκό .
Ενώστε το φύλλο από τις δύο πλευρές για να δώσετε στο γλυκό σας σχήμα πυραμίδας.

Πιέστε τις πλευρές με μια σπάτουλα για να έχετε ένα λείο σχήμα.
Αφήστε το μωσαϊκό στο ψυγείο για 2 έως 3 ώρες.
Αφού το κόψετε σε μερίδες , πασπαλίζετε με καρύδα.

via

xrysessyntages.gr