Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Αλεξάνδρα Κυριάκη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”

ΥΛΙΚΑ
6 ρόδια
500 ml τσίπουρο
500 ml ζάχαρη
500 ml νερό
1 ξύλο κανέλας
2-3 καρφάκια γαρύφαλλο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στύβουμε τα ρόδια Και βάζουμε τον χυμό τους με το τσίπουρο την κανέλα και το γαρύφαλλο σε γυάλινο βάζο που να κλείνει καλά και αφήνουμε στο ψυγείο 3-4 μέρες.

Μετά φτιάχνουμε ένα σιρόπι με την ζάχαρη και το νερό αφήνουμε να κρυώσει καλά και το προσθέτουμε στο βάζο με το τσίπουρο.

Αφηνουμε 2 μέρες ακόμα και μετά σουρώνουμε και βάζουμε σε γυάλινα βάζα

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Αλεξάνδρα Κυριάκη “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΧωριάτικα κουβεράκια – Όμορφα, αφράτα, γευστικά και πολύ εύκολα
Επόμενο άρθροΚαταπληκτικά, τέλεια μελομακάρονα! Εξαιρετική συνταγή και άψογη εκτέλεση..