Η Συνταγή είναι από κ. Σοφία Μανιάκα – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”.

Διαφήμιση

Υλικά:
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο ή ανάμεικτο
1 μεγάλο λάχανο
2 κρεμμύδια τριμμένα
Ανιθο, μαιντανό
2 φλυτζανες ρύζι καρολίνα
Αλάτι πιπέρι κουρκουμά
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Αχνίζουμε το λαχανο να βγούν τα φύλλα!!

Ετοιμάζω τον κιμά σε ενα μπωλ με όλα τα υλικά ανακατεύω να ενωθούν καλά, αν θελετε τρίψτε και ενα καρότο εγω δεν ειχα και δεν εβαλα.

Στρωστε μια καλη δοση απο φυλλα κατω στον πάτο της κατσαρόλας. Τυλίξτε τους λαχανοντολμάδες αραδιάστε τους ρίξτε απο πανω ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι σκεπάστε με ενα πιάτο και γεμίστε με νεράκι ισα με το πιάτο.

Βράστε για καμιά 30-45 λεπτα ανάλογα θα δειτε εσείς!

Αυγολέμονο δε τους κανω γιατί μας ερχεται βαρύ εσείς όμως αν θέλετε μπορείτε να κανετε!

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Σοφία Μανιάκα “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”.

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΓίνεται φανταστικό – Τσουρέκι κουλούρι
Επόμενο άρθροΕντυπωσιακά γεμιστά μελιτζανοσταμνάκια με μοσχαράκι και γκούντα