Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά
• 1 στήθος κοτόπουλου
• 1 φλυτζάνι αρακάς
• 5 αυγά βρασμένα
• 150 γραμμάρια τυρί
• Μισό φλυτζάνι ελιές
• 2 σκελίδες σκόρδο
• 150 γραμμάρια μαγιονέζα

Εκτέλεση
Βράστε το στήθος κοτόπουλου και αφήνετε να κρυώσει. Το κόβετε σε μικρά κομμάτια. Ανακατέψτε το κοτόπουλο με τριμμένους κρόκους, τη μία σκελίδα λιωμένου σκόρδου, τον αρακά και τη μισή μαγιονέζα.

Δες και αυτό!
Ρυζόγαλο με μέλι ή σοκολάτα΄΄ με την διατροφική ανάλυση του Δημήτρη Γρηγοράκη

Τοποθετείτε φύλλα μαρουλιού σε ένα πιάτο.

Βάζετε το μείγμα πάνω στα μαρούλια και δημιουργείτε μορφή σκαντζόχοιρου.

Τρίψτε το τυρί και τα ασπράδια αυγών στο τρίφτη , τη δεύτερη σκελίδα σκόρδου και ανακατέψτε με την υπόλοιπη μαγιονέζα. Τοποθετείτε πάνω από τον σκαντζόχοιρο το μείγμα.

Κόβουμε τις ελιές σε 8 κομμάτια κατά μήκος, παίρνουμε λεπτές φέτες – “βελόνες”, τις κολλάμε σε όλο το “σώμα”, αφήνοντας το μυτερό μέρος του “προσώπου” ελεύθερο. Το ρύγχος και τα μάτια τα φτιάχνετε με ελιές.

Δες και αυτό!
Συνταγή για το πιο εύκολο και γρήγορο σοκολατένιο γλυκό με διπλή σοκολάτα και OREO (5 υλικά, 15 λεπτά)

via

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση