Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

Για την Μους
  • 150 γρ κρέμα γάλακτος
  • 150 γρ σοκολάτα υγείας
  • 15 γρ κακάο
  • 400 γρ σαντιγί
  • Για την επικάλυψη (γκανάζ)
  • 250 γρ κρέμα γάλακτος
  • 200 γρ σοκολάτα
  • λίγο γλυκόζη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • 1

    Βράζουμε την κρέμα και προσθέτουμε σοκολάτα και κακάο ανακατεύοντας συνέχεια

  • 2

    Χτυπάμε σαντιγί με ελαφρια μορφή

  • 3

    Ανακατεύουμε τα δυο υλικά

  • 4

    Στρώνουμε ενα φύλλο παντεσπάνι και στρώνουμε  την κρέμα απο πάνω

  • 5

    Κόβουμε σε κομμάτια και φτιάχνουμε ενα σχέδιο ποντικάκι απο πάνω

  • 6

    Παγώνουμε στην καταψυξη

  • 7

    Βουτάμε το γλυκο στο γκαναζ

    Δείτε περισσότερα : gaog

Δες και αυτό!
Πάστα ταψιού σοκολατινα!
Διαφήμιση