Η Συνταγή είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
300 γρ φέτα
300γρ γραβιερα
300 γρ κασερι
5 αυγα
60 γρ.βούτυρο
1/2 λίτρο γάλα φρέσκο
5 κουτ.σούπας σιμιγδάλι ψιλό
αλάτι
πιπέρι λευκό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε το γάλα πάνω στη φωτιά να βράσει σε μέτρια θερμοκρασία.Μόλις πάρει βράση κατεβάζετε και ρίχνετε το σιμιγδάλι.

Ξαναβάζετε στη φωτια κι ανεκατεύετε μέχρι να πήξει.Ρίχνετε και το βούτυρο.

Χτυπάτε τ αυγα και τα τριμμένα τυρια και τα ρίχνετε στο μίγμα αφου αφήσετε λίγο να κρυώσει.

Αλατοπιπερώνετε με σύνεση αφού δοκιμάσετε γιατι τα τυρια είναι ήδη αλμυρα.

Ψηνετε στους 190 για 1 ώρα περιπου

Η Συνταγή είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΤο απόλυτο μιλφέιγ – Απλό γρήγορα και σούπερ απολαυστικό!
Επόμενο άρθροΠαραδοσιακό φαγάκι με τον καλύτερο συνδυασμό κοτόπουλου και ρύζι