Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Υλικά
1 Κιλό κυδώνια κομμένα με το μαχαίρι σαν πατάτες
700 γρ ζάχαρη
Αμύγδαλα ασπρισμένα
Σταγόνες λεμονιού
1 φλιτζανάκι του καφέ γεμάτο ανθόνερο
2 κούπες νερό

Εκτέλεση
Βάζουμε στην κατσαρόλα το κυδώνι με την ζάχαρη και το νερό να βράσει για 15 λεπτά με 20 ,για να κάνει το κόκκινο χρώμα και να είναι σκληρό το κυδώνι το σβήνουμε κ την επόμενη μέρα το ξαναβράζουμε …

Μόλις δέσει το γλυκό ρίχνουμε σταγόνες από μισό λεμονί, τα αμύγδαλα, και το ανθόνερο !!

Τα κυδώνια να να μην ειναι πολύ ώριμα !!

Διαφήμιση

Η Εκτέλεση είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΣυναρπαστικά σουτζουκάκια σμυρνέικα με πάτατουλες τηγανίτες
Επόμενο άρθροΟρεκτικό με πατάτες και ξινή κρέμα