Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Οι Γεύσεις της Ελένης”

ΥΛΙΚΑ
500 γρ. Φαριναπ
150 γρ. Βιταμ
100 ml ελαιόλαδο
3/4 κούπας ζάχαρη
3 αυγά
2 πρέζες αλάτι
1 κ.σ. εσάνς βανίλιας
1 1/2 κούπας γάλα φρέσκο

Διαφήμιση

Γέμιση…
Nucrema διχρωμη ή Νουτέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μίξερ την ζάχαρη με το βιταμ μέχρι ν’αφρατεψουν… προσθέτουμε ένα ένα τ’αυγα… Την βανίλια, το αλάτι, το ελαιόλαδο…

Χαμηλώνουμε ταχύτητα και ρίχνουμε εναλλάξ το γάλα με το αλεύρι…. παίρνουμε τις θήκες για τα Μάφινς τις βουτυρωνουμε ή βάζουμε τις χάρτινες θήκες βαζουμε 1 κουταλιά από το μείγμα μας, παίρνουμε ένα κουταλάκι και βάζουμε στην μέση λίγη από την nucrema

Από πάνω συμπληρώνουμε άλλη μια κουταλιά απο το μείγμα… επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι να τελειωσει το μείγμα του κέικ…

Αν θελουμε από πάνω πασπαλίζουμε με σταγόνες σοκολάτας…

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° για 20 λεπτά στον αέρα…

Αυτή η δόση βγάζει περίπου 25 κεκάκια…

Διαφήμιση

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Οι Γεύσεις της Ελένης”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΚέικ με καρύδια
Επόμενο άρθροΠολύ ωραίο και ελαφρύ γλυκάκι, που τρώγεται άφοβα!