Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

ΥΛΙΚΑ: 1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ ½ φλιτζάνι χυμό φράουλας η γάλα 1 Κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας 12 – 16 Μπιςκότα Σαβαγιάρ 1 κουτάκι σαντιγί MORFAT ζάχαρη άχνη 1 Κιλό φράουλες φρέσκιες καθαρισμένες και κομμένες στα 4 ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Φτιάχνουμε την κρέμα , ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέτουμε την βανίλια , 1 κούπα σαντιγί […]

Διαφήμιση
  • ΥΛΙΚΑ:
  • 1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ
  • ½ φλιτζάνι χυμό φράουλας η γάλα
  • 1 Κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 12 – 16 Μπιςκότα Σαβαγιάρ
  • 1 κουτάκι σαντιγί MORFAT
  • ζάχαρη άχνη
  • 1 Κιλό φράουλες φρέσκιες καθαρισμένες και κομμένες στα 4

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  1. Φτιάχνουμε την κρέμα , ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέτουμε την βανίλια , 1 κούπα σαντιγί και τις κομμένες
    φράουλες , ανακατέυοντας προςεκτικά με κουτάλι. – Στο μπολ του μίξερ, χτυπάμε την σαντιγί για 5 λεπτά.
  2. Προςθέτουμε ζάχαρη άχνη , ανάλογα με το πόςο γλυκιά θέλουμε την σαντιγί μας. – Εντωμεταξύ , βουτάμε τα σαβαγιάρ σε χυμό
    φράουλας η γάλα , και τα στρώνουμε σε μακρόστενο τάπερ η πυρέξ. – Από πάνω απλώνουμε την κρέμα ομοιόμορφα .
  3. Τέλος απλώνουμε και την σαντιγί , στρώνουμε με σπάτουλα και ρίχνουμε τα τελευταία κομμάτια φράουλας. – Τοποθετούμε στο
  4. ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες πριν από το σερβίρισμα.

Δείτε περισσότερες νόστιμες συνταγές στο : mygreekitchen.gr