Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά
2 κούπες αλεύρι
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
½ κ.γ. σόδα
½ κ.γ. αλάτι
3 αυγά
1 κούπα γάλα
6 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
½ κούπα ζαμπόν ψιλοκομμένο
¾ κούπας φέτα θρυμματισμένη
¼ κούπας βασιλικό ψιλοκομμένο
¾ κούπας κολοκυθόσπορο (πασατέμπο)
2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βήμα 1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 ºC

Βήμα 2
Βάζουμε σε μια φόρμα για μαφινς τα ειδικά χαρτάκια

Δες και αυτό!
Μία τούρτα Εύκολη και Γρήγορη με μπισκότο και ινδοκάρυδο!

Βήμα 3
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και αφού ενωθούν ρίχνουμε τις 6 κουταλιές βούτυρο μέχρι να ομογενοποιηθούν

Βήμα 4
Σε ενα μεγάλο ρίχνουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, την σόδα και το αλάτι και ανακατεύουμε

Βήμα 5
Κάνουμε μια τρύπα στο κέντρο του μπωλ και ρίχνουμε το μίγμα των αυγών ανακατεύοντας μέχρι να αναμιχούν καλά

Δες και αυτό!
Σουφλέ Κοτόπουλο

Βήμα 6
Προσθέτουμε την φέτα, το ζαμπόν και τον βασιλικό και ανακατεύουμε ελαφρά

Βήμα 7
Προσθέτουμε την φέτα, το ζαμπόν και τον βασιλικό και ανακατεύουμε ελαφρά

Βήμα 8
Ψήνουμε για 25-30 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν και να χρυσίσουν

Βήμα 9
Βγάζουμε απο τον φούρνο, αλείφουμε ελαφρά με το υπόλοιπο βούτυρο και αφήνουμε να κρυώσουν

Δες και αυτό!
Αφράτο Αλμυρό κέικ με φέτα και μυρωδικά — ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ

Βήμα 10
Τα muffins Ελληνικά αφράτα και αλμυρά με φέτα χωρίς ζάχαρη είναι έτοιμα

Συμβουλές Αντικαταστήστε το ζαμπόν με λιαστές ντομάτες
Περισσότερα στο : miam

Διαφήμιση

Δες και αυτά...