Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά 2 κούπες αλεύρι 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ ½ κ.γ. σόδα ½ κ.γ. αλάτι 3 αυγά 1 κούπα γάλα 6 κ.σ. βούτυρο λιωμένο ½ κούπα ζαμπόν ψιλοκομμένο ¾ κούπας φέτα θρυμματισμένη ¼ κούπας βασιλικό ψιλοκομμένο ¾ κούπας κολοκυθόσπορο (πασατέμπο) 2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βήμα 1 Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 ºC Βήμα 2 Βάζουμε […]

Διαφήμιση

Υλικά
2 κούπες αλεύρι
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
½ κ.γ. σόδα
½ κ.γ. αλάτι
3 αυγά
1 κούπα γάλα
6 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
½ κούπα ζαμπόν ψιλοκομμένο
¾ κούπας φέτα θρυμματισμένη
¼ κούπας βασιλικό ψιλοκομμένο
¾ κούπας κολοκυθόσπορο (πασατέμπο)
2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βήμα 1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 ºC

Βήμα 2
Βάζουμε σε μια φόρμα για μαφινς τα ειδικά χαρτάκια

Βήμα 3
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και αφού ενωθούν ρίχνουμε τις 6 κουταλιές βούτυρο μέχρι να ομογενοποιηθούν

Βήμα 4
Σε ενα μεγάλο ρίχνουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, την σόδα και το αλάτι και ανακατεύουμε

Βήμα 5
Κάνουμε μια τρύπα στο κέντρο του μπωλ και ρίχνουμε το μίγμα των αυγών ανακατεύοντας μέχρι να αναμιχούν καλά

Βήμα 6
Προσθέτουμε την φέτα, το ζαμπόν και τον βασιλικό και ανακατεύουμε ελαφρά

Βήμα 7
Προσθέτουμε την φέτα, το ζαμπόν και τον βασιλικό και ανακατεύουμε ελαφρά

Βήμα 8
Ψήνουμε για 25-30 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν και να χρυσίσουν

Βήμα 9
Βγάζουμε απο τον φούρνο, αλείφουμε ελαφρά με το υπόλοιπο βούτυρο και αφήνουμε να κρυώσουν

Δείτε επίσης  Παραδοσιακοί Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με ρύζι από την Κρήτη

Βήμα 10
Τα muffins Ελληνικά αφράτα και αλμυρά με φέτα χωρίς ζάχαρη είναι έτοιμα

Συμβουλές Αντικαταστήστε το ζαμπόν με λιαστές ντομάτες
Περισσότερα στο : miam

Διαφήμιση