Ελιοψωμάκια με πάστα ελιάς
Connect with us

Ορεκτικα

Ελιοψωμάκια με πάστα ελιάς

Η Συνταγή είναι από κ. Ioanna Panagiotopoulou‎ – “Συνταγες μαγειρικης ζαχαροπλαστικης”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 κιλό αλεύρι 30 γραμμάρια νωπή μαγιά 2 κουταλιές του γλυκού ζάχαρη μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο λίγη ρίγανη 200 γραμμάρια πάστα ελιάς και δύο φλιτζάνια χλιαρό νερό σε μία λεκάνη έχουμε βάλει το αλεύρι τη μαγιά

Ρίχνουμε το χλιαρό νερό τη ζάχαρη το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε καλά κόβουμε σε κομμάτια τη ζύμη

Ανοίγουμε λίγο με το χέρι βάζουμε στο κέντρο την πάστα ελιάς και λίγο ρίγανη κλείνουμε το κάνουμε ξανά πάλι μπαλάκι και το βάζουμε σε λαδόκολλα

Αν θέλουμε μπορούμε να κάνουμε πλεξίδα τα αφήνουμε σκεπασμένα με πετσέτα για 45 λεπτά και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 35 με 40 λεπτά Καλή σας επιτυχία

Η Συνταγή είναι από κ. Ioanna Panagiotopoulou‎ “Συνταγες μαγειρικης ζαχαροπλαστικης”.

Διαφήμιση
×
Τραγανός Κορμός ψυγείου με σοκολατα (ΜΩΣΑΪΚΌ)