Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

ΥΛΙΚΑ 1 κουτί ανανά κονσέρβα 1 φάκελο ζελέ ανανά 1 φάκελο μείγμα για σαντιγί 1 κούπα γάλα 1/2 κιλό γιαούρτι […]

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
1 κουτί ανανά κονσέρβα
1 φάκελο ζελέ ανανά
1 φάκελο μείγμα για σαντιγί
1 κούπα γάλα
1/2 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
Λίγα καρύδια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοίγουμε την κονσέρβα ανανά και στραγγίζομε. Ψιλοκόβουμε τις φέτες.
Διαλύουμε το ζελέ σε ένα φλυτζάνι βραστό νερό και ρίχνουμε ένα φλυτζάνι από το χυμό της κονσέρβας. Το βάζουμε στο ψυγείο να πήξει.

Χτυπάμε τη σαντιγύ με το γάλα , προσθέτουμε το γιαούρτι και στο τέλος το μισοπαγωμένο ζελέ. Στη συνέχεια σταματάμε το χτύπημα και ρίχνουμε τα κομματάκια ανανά. Κρατάμε λίγα για το γαρνίρισμα. Βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει. Καλά είναι να το φτιάξουμε από την προηγούμενη.

Σερβίρουμε σε ατομικά μπολάκια και γαρνίρουμε με κομματάκια ανανά και ψιλοκομμένα καρύδια.

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ