Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά • 1 μικρό κουνουπίδι • 1 κομμάτι κρεμμύδι • ελαιόλαδο • αλάτι • μαύρο πιπέρι • Τσίλι πιπεριές Για […]

Διαφήμιση

Υλικά
• 1 μικρό κουνουπίδι
• 1 κομμάτι κρεμμύδι
• ελαιόλαδο
• αλάτι
• μαύρο πιπέρι
• Τσίλι πιπεριές

Για σάλτσα γιαουρτιού
• 2 κούπες γιαούρτι
• 1 σκελίδα σκόρδο λυωμένη
• Ξύσμα λεμονιού

Από πάνω
• ελαιόλαδο
• καυτερή πάπρικα
• καρύδια

Εκτέλεση
1. Πλένουμε το κουνουπίδι και το τρίβουμε.
2. Τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι .

3. Προσθέτουμε το κουνουπίδι, τα μπαχαρικά, το αλάτι και μισό φλιτζάνι νερό και ψήνουμε μαζί.
4. Όταν σωθεί το νερό κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.

5. Αναμιγνύουμε τα υλικά της σάλτσας γιαουρτιού και ρίχνουμε πάνω από το κουνουπίδι.
6. Σε λίγο λάδι ρίχνουμε τη πάπρικα και τα καρύδια και τσιγαρίζουμε για 2 λεπτά.
7. Ρίχνουμε πάνω από τη σαλάτα και σερβίρουμε.

via

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ