ΥΛΙΚΑ
250 γρ. σπαγγέτι ολικής άλεσης
1 κονσέρβα τόνου σε λάδι
250 γρ. χυμός τομάτας
2 λιαστές τομάτες ψιλοκομμένες
1 ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι
3 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.σ κάπαρη
1/2 κ.γ πάπρικα γλυκιά
1 κ.σ φρέσκος δυόσμος
αλάτι & πιπέρι

Διαφήμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι, σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τη λιαστή τομάτα σε κομμάτια και την κάπαρη σε δυνατή φωτιά.

Προσθέτουμε το χυμό τομάτας, αλάτι, πιπέρι και πάπρικα. Αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει για λίγα λεπτά, έχοντας κλείσει το τηγάνι με καπάκι.

Μόλις πήξει η σάλτσα μας, προσθέτουμε τον τόνο σε κομματάκια και ανακατεύουμε απαλά.

Αφού βράσουμε τα μακαρόνια ολικής αλέσεως στον προτεινόμενο χρόνο της συσκευασίας, χωρίς να τα σουρώσουμε, τα ρίχνουμε στη σάλτσα.

Ανακατεύουμε καλά και τα σερβίρουμε.

Πασπαλίζουμε με φρέσκο δυόσμο και λίγο ακόμη πιπέρι.

Μία εύκολη και γευστική πρόταση για τους λάτρεις των ζυμαρικών!

Διαφήμιση

Δείτε περισσότερες νόστιμες συνταγές στο : foodouki

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΠροφιτερόλ με σοκολατένια γέμιση και επικάλυψη
Επόμενο άρθροΥπέροχο και γρήγορο σοκολατογλυκό