Η Συνταγή είναι από κ. Γεωργια Πεππε-Μητσιου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Υλικά
1 φαρίνα με γεύση πορτοκάλι
1 βιτάμ με γιαούρτι
4 αυγά
2 κούπες ζάχαρη καστανή
1κούπα γάλα &
1/4 της κούπας χυμό πορτοκάλι & ξύσμα από ένα πορτοκαλί
2 κ/σ σοκοφρετα Ιον μερέντα..
1 σακουλάκι σταγόνες σοκολάτας γάλακτος..

Διαφήμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το βιτάμ να αφρατέψει

Ρίχνουμε σταδιακά ένα αυγό και λίγη ζάχαρη

Τέλος ρίχνουμε το χυμό από το πορτοκαλί το ξύσμα σιγά σιγά το γάλα με τη φαρίνα

Τέλος ρίχνουμε τις σταγόνες γάλακτος και την μερέντα

Ψήνουμε το κέϊκ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου 1 ώρα

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Γεωργια Πεππε-Μητσιου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΝόστιμες πατάτες φούρνου με βούτυρο
Επόμενο άρθροΥπέροχη τυρόπιτα με κασέρι και φέτα