Διαφήμιση

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Οι Γεύσεις της Ελένης”

ΥΛΙΚΑ
1 πακ. Λαζάνια
1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
2 κρεμμύδια κομμένα σε καρέ
1 καρότο τριμμένο
σκόρδο σε σκόνη
μπούκοβο
κουρκουμά
Αλάτι
Πιπέρι
Χυμό από 1 πορτοκάλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο… Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το καρότο, τα μπαχαρικά…

Αφήνουμε για 1 λεπτό και σβήνουμε με τον χυμό πορτοκάλι… περιμένουμε λιγο και προσθέτουμε 3 ποτήρια νερό… σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει για 40 λεπτά…

Βράζουμε τα λαζάνια σε αλατισμένο νερό… Σουρώνουμε και τα “καιμε” με βούτυρο και ελαιόλαδο…

Σερβίρουμε τα λαζάνια και το κοτόπουλο με πικάντικο κεφαλοτύρι…

Διαφήμιση

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Οι Γεύσεις της Ελένης”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΠανεύκολο και γρήγορο ρολό παντεσπάνι με γέμιση
Επόμενο άρθροΥπέροχο φαγητό με πλούσια γεύση και νοστιμιά – Μπρόκολο στο φούρνο (ογκρατεν)…