Η Συνταγή είναι από κ. Dimitra Chrisanthou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παντεσπάνι:

4αυγά
125 γρ ζάχαρη
125 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
30 γρ κακάο (αν τα θελουμε σοκολατένια)
Χτυπάμε αυγά και ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει και μετά ρίχνω το κοσκινισμένο αλεύρι ψήνουμε 160 βαθμούς για 25 λεπτά! Διπλή αναλογία για να μπορέσουν να γίνουν 4 παντεσπάνια

Διαφήμιση

Σιρόπι:
200γρ ζάχαρη
200γρ νερό
60γρ κονιάκ

Μους σοκολάτας:
600γρ κουβερτούρα με 50-55% κακάο
300 ml γάλα φρέσκο βράζουμε
600 γρ κρέμα γάλακτος χτυπημένη στο μίξερ για να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι

Γλάσο για επικάλυψη
100 γρ κουβερτούρα
100γρ κρέμα γάλακτος
1 κ. γ μέλι

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Dimitra Chrisanthou“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΥπέροχο αφράτο αλμυρό κέικ με πλούσια υλικά
Επόμενο άρθροΤο απόλυτο σπιτικό φαγητό – λαχανοντολμάδες