Google Translate EnglishGermanGreek

Η Εκτέλεση είναι από κ. Αγγελική Σταυρίδου‎ – “Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ”.

ΥΛΙΚΑ
• 1 ζαχαρούχο
• 1 φυτική σαντιγί τον 500 γρ. (στη πράσινη συσκευασία)
• 3 κρέμες στιγμής με γεύση βανίλια (άνθος αραβοσίτου)
• 1 λίτρο γάλα
• 3 πακέτα πτι μπέρ
• ινδοκάρυδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ χτυπάμε το ζαχαρούχο με τη φυτική σαντιγί.

Σε άλλο χτυπάμε το γάλα με τις κρέμες.

Σπάμε τα πτιμπέρ σε κομμάτια.

Ενώνουμε τις κρέμες, τις χτυπάμε να ομογενοποιηθούν και ρίχνουμε τα σπασμένα πτιμπέρ.

Σε μεγάλο τάπερ (μακρόστενο) ρίχνουμε στον πάτο ινδοκάρυδο, βάζουμε το μείγμα και τελειώνουμε πάλι με ινδοκάρυδο.

Τέλος το βάζουμε για τρεις ώρες στον ψυγείο και έτοιμο για σερβίρισμα

Αν θέλετε μπορείτε να το βάλετε κατάψυξη και να το φάτε σαν τούρτα παγωτό το καλοκαίρι

Πάνω βαζουμε σιρόπι φράουλας το οποίο εχουμε ετοιμάσει και φυλάμε στο ψυγείο

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. CHEF Αγγελική Σταυρίδου “Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ”.