Η Συνταγή είναι από κ. Giota Kotsafti – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ

Διαφήμιση

Ένα κιλό κιμα μοσχαρι με χοιρινό ανάμικτος .
300 γραμ ψύχα ψωμί ξερό και μουλιασμένο.
Ένα κρεμμύδι ξερό 3 σκελίδες σκόρδο, αλάτι πιπέρι, ντομάτα τριμμένη ( προτιμώ φρέσκια)
Μια κουτ σουπ πελτέ λάδι όσο θέλει η νοικοκυρά. Λίγο κιμινο. Δυόσμο και μαϊντανό.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε τον κιμά, πλάθω μπαλάκια και τα τηγανίζουμε

Εχουμε βάλει τη ντομάτα με πελτέ λάδι μαϊντανό και κρεμμύδι να βράσει

Ρίχνουμε τα κεφτεδάκια και βράζουμε για λίγα λεπτά.

Μέσα στον κιμά ρίχνουμε ένα αυγό και ένα λεμόνι με λίγη σόδα, τα κάνει πιο αφράτα.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Giota Kotsafti“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΕξαιρετικές καριόκες – Τα πιο τέλεια γλυκίσματα!
Επόμενο άρθροΕξαιρετικό πιάτο με κοτόπουλο μπουκιές, σάλτσα μουστάρδας, μπύρας και πατατούλες