Η Εκτέλεση είναι από κ. Litsa Simoni – “Μπαχάρι και κανέλα.”.

Υλικά:
1 κεσεδακι γιαούρτι στραγγιστό ( 200γρ)
1 κεσεδακι από το γιαούρτι σπορελαιο ή καλαμποκέλαιο
2 αυγά
500 γραμμ αλεύρι που φουσκώνει
1κ.γ μπεικεν
300- 400 γραμμ τυρί φέτα
στην μύτη του κ.γ αλάτι
Αλείφουμε με 1 αυγο και περνάμε απο σουσάμι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μπόλ αυγά, γιαούρτι, λάδι, αλάτι και ανακατεύουμε με σύρμα.

Κοσκινιζουμε το αλεύρι με το μπεικεν και το ριχνουμε στα προηγούμενα υλικά.

Ανακατεύουμε για λίγο να ενωθούν τα υλικά μας ριχνουμε το τυρί φέτα και ζυμώνουμε .

Πλάθουμε σε ό,τι σχήμα τα θέλουμε και τα αλείφουμε με το αυγό.

Τα περνάμε από το σουσάμι.

Ψήνουμε στους 190 β για 25-30 Β.αναλογα με τον φούρνο

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Αναστασίας Σπήλιου“Μπαχάρι και κανέλα.”.