Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Gogo Samiou – Μαγειρεύουμε με την Γωγω Σαμίου

Υλικά

  • 1 συκωταριά από αρνάκι
  • 1 ποτήρι του κρασιού λευκο κρασί
  • 1 ποτήρι του κρασιού λάδι
  • λίγο ξίδι για το σβήσιμο
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • Αλάτι ρίγανη πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένω και ζεματάω την συκωταριά!! Μετά την κόβω σε μικρά κομμάτια!! Μέσα σε τηγάνι προσθέτω τη συκωταριά σβήνω με λίγο ξίδι και ρίχνω τόσο νερό όσο να τη σκεπάζει!!

Αφήνω να βράσει και μόλις πιει το νερό της σβήνω με ένα ποτήρι του κρασιού κρασί και προσθέτω λίγο λάδι!!Μετά ρίχνω αλάτι,ρίγανη και πιπέρι Την αφήνω να τηγανιστή!!

Ρίχνω χυμό από 1 λεμόνι σε 3 λεπτά σβήσω. Καλή όρεξη και καλή επιτυχία.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Gogo SamiouΜαγειρεύουμε με την Γωγω Σαμίου

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΣούπερ τούρτα με σιρόπι καραμέλας που γίνεται πολύ γρήγορα
Επόμενο άρθροΧοντρά Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα ντομάτας, κοτόπουλο και δυόσμο